Haber

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Hasan Turan Tuzla’da Giresunlularla Buluştu

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Hasan Turan, Tuzla’da ‘Giresunlular buluşuyor’ programına katıldı. Tuzla Belediyesi Şifa AVM Nikah Salonu’nda düzenlenen programa hemşehrilerinden destek isteyen Turan, “Emperyalizmin bütün paçavraları ülkemizin Cumhurbaşkanı’na can vermekle meşgul. Karşı adaya destek veriyorlar. Amerika ve Avrupa ne zamandan beri Türkiye için bize ve Erdoğan’a güzel hayaller kurmaya başladı: “Bize karşı ittifak adayı çıksın diye çalışıyorlar. Sevgili hemşehrilerim, ülkemin insanları uyanmıştır. Hepsi mükemmel şutörler. Kuklayı değil, kuklacıyı vurmayı çok iyi biliyor.”

İstanbul Tuzla’da Giresunlularla bir araya gelen AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Hasan Turan, değerli açıklamalarda bulundu. Tuzla Belediyesi Şifa AVM Düğün Salonu ‘Giresunlular Buluşuyor’ programında AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av. Şadi Yazıcı adına Talha Tayfur, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Başkan Yardımcısı Murat Kant, Tuzla Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Platformu üyeleri ve çok sayıda Giresunlu katıldı. Aslen Giresunlu olan Hasan Turan, hemşehrileriyle tek tek sohbet ederek, “Ülkemin insanı uyanık. Hepsi iyi nişancı. Kuklayı değil, kuklacıyı vurmasını çok iyi biliyor” dedi.

“Ülkemizin yaptığı en önemli seçimlerden biri”

14 Mayıs’ta ülkemizin bugüne kadar yaptığı en değerli seçimlerden birini yapacağını belirten Hasan Turan, “14 Mayıs 1950’den bu yana yapılan tüm seçimlerden daha değerli bir seçim sürecine giriyoruz. Görünen o ki, Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğindeki ittifakımız ve bize karşı olan ittifak bu seçimlerde yarışıyor: “Açık gibi görünse de, bu seçimlere hem içeriden hem de dışarıdan tüm dünyanın müdahil olduğunu hep birlikte görüyoruz. Görmek isteyen bütün gözler, ibret ve gıpta ile olayları takip etmektedir. Daha dün bir aday yarıştan çekildiğini açıkladı. Bir konunun altını çizmek istiyorum. 10 Mayıs 2010’da Cumhuriyet Halk Cumhuriyeti’nde Parti Genel Başkanı bir örgüt tarafından düşürülüyor ve bugünkü Cumhurbaşkanı Adayı iktidara geliyor.” dedi.

“Cumhurbaşkanı adaylarından biri aynı tip örgütü deviriyor”

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Hasan Turan, “10 Mayıs 2023’te Cumhurbaşkanlığı adaylarından biri yine birebir tipte geri çevrilerek adaylıktan çekiliyor. Tesadüf mü görüyorsunuz? Var mı? Hayatta böyle tesadüfler mi?Düzenleri bire bir.Sonra bu Cumhurbaşkanı Adayı halkın karşısına çıkıyor.Açıklama yapıyor.Ne diyor?Beni suçlayacaklar. Bunun sonucunda yarıştan çekiliyorum. Bu PKK’lılar, bu FETÖ’cüler bu adayı ne yapsınlar?”

“Emperyalizmin bütün paçavraları ülkemizin cumhurbaşkanına hayat vermekle meşgul”

Hasan Turan, “Şu anda kimlerle yarışıyoruz. Kimlerle rekabet halindeyiz. Baktığımızda, mücadele ettiğimiz şeyin sadece buradaki heyetli siyasi hareketler ve onların oluşturduğu bir ittifak olmadığını göreceğiz” dedi. , aynı zamanda Atlantik Okyanusu’ndan bu tarafa kadar tüm Avrupa güçleri ve destekledikleri terör planları. İsteyen neyin ne olduğunu açıkça görmek istiyor. Öte yandan, bir ay boyunca dergi ve gazetelerin yayınlandığını hep gördünüz. Avrupa ülkelerinde seçim kampanyalarının aktif katılımıyla önümüzde her zaman adaya destek açıklamaları yaptılar ve Erdoğan gitti, gidiyor diye manşetlere attılar, emperyalizmin bütün paçavraları ortada. ülkemizin paçavrası.Cumhurbaşkanına hayat vermekle meşguller.Karşı adaya takviye güç veriyorlar.Amerika ve Avrupa ne zamandan beri bizim için güzel hayaller kurmaya başladı ve Erdoğan’ı iktidara getirmek için çalışıyorlar. Bize karşı ittifak Türkiye’nin iyiliği için gidiyor. Sevgili hemşehrilerim, ülkemin insanları uyanmıştır. Hepsi harika nişancılar. Kuklayı değil, kuklacıyı vurmasını çok iyi biliyor” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu