Haber

AK Parti liderinden skandal hamle: AK Partililere küfürler yağdıran Mosso, birlikte müzik söyledi

Tekirdağ’da Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, milyonlarca vatandaşın tepkisini görmezden gelerek 11 Haziran akşamı Mosso’yu sahneye çıkardı ve kendi seçmenine meydan okurcasına birlikte şarkı söyledi.

AK Parti ve Cumhur İttifakı’na oy veren kadınlara yönelik taciz içeren mesajlara destek veren Mosso, konserde özür diledi.

AK PARTİ BAŞBAKAN’DAN SKANDAL HAREKETİ

57. Tekirdağ Kiraz Festivali’nde yaşananlar öncesi Melek Mosso (Melek Davarcı) konserinin iptal edilmesi için defalarca uyarılan Yüksel, bu mesajları dikkate almak şöyle dursun, AK Partililere küfürler yağdıran müzisyenle sahne aldı.

Mosso ve Yüksel ellerinde Türk bayrakları ile ‘Bir Başkadır Benim Memleketim’ şarkısını birlikte söyleyerek tepkileri azaltmaya çalıştı.

AK PARTİLİ KADINLAR İÇİN MUHTEŞEM PAYLAŞIM

Mosso, AK Partili kadınlara ‘or..pu’ diyerek hakaret eden ‘muhalefet teyze’yi işaretledi ve 28 Mayıs’ta oy kullanmaya gittiğinde küfür eden teyzenin taktığı tülbent ve aynı renk gözlüklerle, söz konusu hakaretin arkasında kendisinin olduğunu ortaya koyuyor.Yaşananların ardından gönülsüz bir şekilde özür dileyen Mosso, yaptığının ‘basit bir şaka’ olduğunu iddia etti.

SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNDE OTURUN!

Tüm AK Partili kadınlara yapılan küfürleri destekleyen bu şarkıcıya AK Partili Cüneyt Yüksel’den sevgiler yağdı. Konser sonunda Mosso’ya içtenlikle sarılan Yüksel, bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu.Yüksel’in Mosso’yu neden koruduğu, Cumhur İttifakı üssünden gelen uyarıları neden dinlemediği ve bu açık küstahlığın arkasında kimlerin olduğu şimdilik bilinmiyor.

Sosyal medyada da paylaşım yapan vatandaşlar tepkilerini gösterdi.

AK PARTİ’DEN YANSIMALAR GELMEYE BAŞLADI

AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Mücahit Parlak, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapacağı ilk toplantıda bu konuyu gündeme getireceğini duyurdu:

“Milletin tüm tepkilerine rağmen Melek Mosso adlı kişiye ısrarla konser veren Süleymanpaşa Belediye Başkanı’nı en yakın MKYK toplantısında gündeme taşıyacağımı buradan beyan ederim.”



YANSIMALARA İLİŞKİN AÇIKLAMA

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, sosyal medya hesabından “57. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Şenliğimizi birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi pekiştiren coşkulu bir gece ile tamamladık. Bu birlikteliğimizin gölgelenmemesi için yarın detaylı açıklamamı siz değerli kamuoyu ile paylaşacağım. Hepinize hayırlı işler dilerim. iyi geceler.”açıklama yaptı.

“SENİNLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM”

Konserde izleyicilere seslenen Mosso, son günlerde yaptığı bir konuşma nedeniyle gündem olduğunu ancak tek amacının kadına yönelik şiddete dikkat çekmek olduğunu söyledi.

Son dönemde gereksiz yere gündemi meşgul ettiğini belirten Mosso, şunları söyledi:

“Size veda etmek istiyorum. Son bir haftadır gündemi meşgul ettiğimin çok farkındayım ve bunun için çok üzgünüm. Öncelikle şunu bilmenizi isterim ki bizler hiçbir zaman kendi halinde olan bir millet değiliz. Bölünmüş, asla birbirine düşman olmayan, kim ne derse desin, kim ne yaparsa yapsın böyle bir millet asla olmayacak, olmayacağız. Birbirimizi çok sevmeye devam edeceğiz. Kuzeni bir hanım tarafından öldürülen bir kız olarak bir şeyler söylemek istedim. Kadın cinayetlerine ve kadın tacizlerine karşı ses çıkarmak istedim.”



o özür diledi

Konuşması nedeniyle kırdığı herkesten özür dilediğini ifade eden Mosso, “Aksi anlaşılır ama bu acıların siyaset üstü acılar olduğuna da inandığımı belirtmek isterim. Bu konuda en sert uygulamaları ve en sert düzenlemeleri bundan sonra yapalım.” dedi.

Şakasının amacını aştığını vurgulayan Mosso, “Burada yaptığım şakadan dolayı kırılan, üzülen, kalbi kırılan bir tek kardeşimiz bile varsa ondan çok özür diliyor ve tüm samimiyetimle özür diliyorum. Çünkü biz ayrılmayacağız. böyle şeyler, böyle şeylerle karşılaşmayız.Türk milleti olarak birbirini seven, dostluklara güvenen, kardeşlik içinde yaşayan, barış içinde yaşayan mükemmel bir millet olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Mosso’nun konuşmasının ardından Türk bayraklarıyla sahneye çıkan Başkan Yüksel, şarkıcıyla birlikte “Ülkem” şarkısını söyledi.

Yüksel yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.

Herkesin hata yapabileceğini ifade eden Yüksel, “Biz etten kemikten yaratılmış varlıklarız. Hepimiz hata yapabiliriz. Sonuçta bu insana özgü bir şey. Kıymet nedir biliyor musunuz? Hatanızı görebilmek.” Özür dilemek büyük bir erdemdir.Fakat daha büyük bir erdem vardır Özrü kabul edebilmek.” söz konusu.

“KIYMET VERENLERE SAHİP OLACAĞIZ”

Büyük ve güçlü Türkiye hedefine birlik ve beraberlik içinde yürüneceğini vurgulayan Yüksel, şunları kaydetti:

“Büyük ve güçlü bir Türkiye olmak istiyorsak bütün renklerimizi zenginliğimiz olarak görmeliyiz. Özür dilerken birbirimizin kusurunu örtmeliyiz. Sen arkadaşının kusurunu örteceksin ki biz güçlü olalım. Hedef gençler, Gazi Mustafa Kemal Atatürk bize ‘Muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkacaksınız’ dedi.

Başkanımız bize bir amaç gösterdi. ‘Büyük ve güçlü bir Türkiye olacağız’ dedi. Bunu ancak birlikte çalışırsak yapabiliriz. Türk, Kürt, Alevi, Sünni, Roman yoktur. Büyük ve güçlü bir Türkiye var. Kusurlarımızı kabul edeceğiz, özür dileyeceğiz. Özür dileyenleri kucaklayacağız. Bu milletin mensubu olmaktan gurur duyuyorum.”

Yüksel, Mosso’ya kiraz hediye etti.

sincan-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu