Haber

Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne Konya İl Emniyet Müdürü Engin Dinç atandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Konya İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, törenle uğurlandı.

Cumhurbaşkanlığı tarafından Emniyet Genel Müdürlüğü’ne yapılan atamalara ilişkin kararlar önceki gün Resmi Gazete’de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla çıkarılan emniyet müdürlükleri kararnamesine göre 51 ilin emniyet müdürleri değişti. Konya İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü’ne atandı.

“İnşallah bir başkentten diğerine bir yolculuğumuz olur”

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Engin Dinç, “Konya’ya alıştım, anladım. 2 yılda 15-20 gün oldu. Konya’dayız. Çok şerefli bir göreve atandık” dedi. Cumhurbaşkanımızın, Bakanımızın ve Emniyet Müdürümüzün inisiyatifiyle Türkiye’nin başkentindeki görevine, “Böyle güzel bir devlete başkentlik yapmış bir şehirden, bir başkentten başka bir başkente yolculuk inşallah. Konya’nın fahri vatandaşıyım. Umarım bundan sonra kalbimiz ve kapımız hep açık olur. Hepiniz hayırlara vesile olun” dedi.

Emniyet Müdürü Engin Dinç, 2 yıldır görevde bulunduğu Konya’ya İl Emniyet Müdürlüğü’ndeki meslektaşlarıyla düzenlediği törenle vedalaştıktan sonra Konya’dan ayrıldı. – KONYA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu