Yaşam

Cesedi Derin Dondurucuda Bulunan Lina Erbay’ın Katil Şüphelisinden Şok İfadeler!

Geçtiğimiz yıl Gaziantep’te dövülerek öldürülen ve cesedi bir çocuk giyim mağazasının dondurucusunda bulunan 3 yaşındaki Lina Erbay’ın davasının üçüncü duruşması görüldü. Katil zanlısı Mehmet Aksu’nun ifadeleri şok etti.

Geçtiğimiz yıl Melisa Erbay ve Abdurrahman Erbay, Müge Anlı’nın kapısını çalarak 3 yaşındaki Lina ve 1,5 yaşındaki Naime’yi buldu.

Melisa Erbay, eşinden ayrıldıktan sonra iki çocuğuyla birlikte ortaokul arkadaşı Gamze’nin yanında kalmaya başladığını, Gamze’nin erkek arkadaşı Mehmet’in kendisini fuhuşa zorladığını ve yüzü kapalı fotoğrafının siteye eklendiğini söyledi.

Gamze’nin çocukları, ‘Ben işi bakıcıya bırakıyorum’ dedi. ‘Rahat çalışın’ dediği ve Melisa’nın çocukları görmesi için çalışma kotası belirledikleri öğrenildi.

Günler sonra, çocukları saklayan ve anne Melisa’yı fuhşa sürükleyen ortaokul arkadaşı ve sevgilisi Mehmet’in işlettiği çocuk giyim mağazasının derin dondurucusunda 3 yaşındaki Lina’nın cansız bedeni bulundu.

Tutuklu katil zanlısının 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay olayına ilişkin üçüncü duruşması görüldü. Sanık Mehmet Aksu’nun sözleri kan dondurdu.

Aksu, “Mağdurun mezarının olmasını istedim. Bu yüzden cesedi buzdolabına koyduk. Farklı bir amacım olsaydı cesedi ortadan kaldırırdım.”

‘Bazılarıyla fikir alışverişinde bulundum. Kimisi cesedi yakmamı, kimisi üzerine tiner dökmemi önerdi. Olayın gün yüzüne çıkacağını düşündüğüm için böyle bir işlem yapmadım. Ayrıca 3 çocuk babasıyım. ‘Eğer farklı bir davranışta bulunsaydım teslim olmak yerine kendi canımı alırdım.’ sözlerini kullandı.

“Eğer geldiğimde çocuk hayatta idiyse Muhabbet Toz veya Melisa neden ambulansı aramadı ve bana neden haber verdiler? Bana haber vermelerinin sebebi cesedi saklamaktı. Ben geldiğimde çocuk zaten vefat etmişti. Daha önceki olayda çocuğu hastaneye götürmüştüm” diye savundu.

Aksu, ‘Muhabbet’e ilk gittiğimde Melisa yoktu. Başka bir yere mi saklandı yoksa hiç gelmedi mi bilmiyorum. “Ben gittiğimde çocuk hayatta olsaydı onu doğrudan arabamla hastaneye götürürdüm.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu