Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 28 Mayıs’ta mesajını verdi: Kibir abidelerine hepimiz ‘Yeter’ diyeceğiz.

14 Mayıs’ta yapılan cumhurbaşkanlığı seçiminde adaylardan hiçbiri kazanmaya yetecek kadar oy alamadı. Bu durumda oyların yüzde 49,5’ini alan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yüzde 44,8’ini alan Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci sağlık seçiminde yeniden karşı karşıya gelecek.

“Vatandaş ÜZERİNDEKİ BAKANLAR BUNU GÖRMEDİ”

Türkiye yeniden sandık başına gitmeye hazırlanırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Kardeşlik diliyle konuştuklarını belirten Erdoğan, “Anadolu irfanının sembollerinden merhum Neşet Ertaş’ın güzel türküsünü siyasette rehber edindik. Kurduğumuz gönül köprülerine hiçbir zaman izin vermedik. aziz milletimizle aramızda sarsılmak üzere inşa ettik. Hayatımızın her aşamasında milletimizle hep sevgi ve kardeşlik diliyle konuştuk. Ancak vatandaşa tepeden bakanlar bunu asla göremez ve anlayamaz.” dedi.

“KORKUNÇ TUTUMLARINI BUGÜN DE SÜRDÜRÜYORLAR”

Erdoğan açıklamalarına şöyle devam etti: “Siyasi tercihleri ​​nedeniyle depremzedelerimizi linç edenler bu sırrı hiçbir zaman öğrenemediler. Başarısızlıklarının sebebini arayacaklarına hep halkımızı suçladılar. “yol kazası” olarak gördükleri çok partili demokrasiye geçtiler, ne yazık ki böyle oldu.kötü alışkanlıklarından asla vazgeçmediler.küstah tavırlarını bugün de inatla sürdürüyorlar.sandıkta tecelli eden iradeye saygı duyacaklarına , halkımıza “cahil” diyerek hakaret ve tahrik ediyorlar.

“BİRLİKTE ‘YETER’ DİYECEĞİZ”

Hayatlarında bir kez olsun kendilerine “Nerede yanlış yaptık?” sorusunu sormazlar. Milletin gönlünü kazanmak yerine, nefret söylemini benimseyip kaygı siyaseti izleyerek vatandaşın ve gençlerimizin oy kazanabileceğini düşünüyorlar. İnşallah 28 Mayıs’ta bu kibir abidelerine hep “yeter” diyeceğiz. 85 milyon olarak sandığa, irademize ve geleceğimize sahip çıkacağız.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu