Teknoloji

Ferahlatıcı Bir Oyunla Sihirdar Vadisi’ni Rakibine Vuran 8 League of Legends Oyuncusu

Uzun bir süredir hayatımızda olan ve MOBA çeşidi denilince ilk akla gelen isim olmayı başaran League of Legends, her yıl düzenlediği çeşitli turnuvalarla oyun dünyasına damgasını vurmayı başarıyor. yıl. Turnuvalara katılan takımların oyuncuları, grup oyunu odaklı bir formda maceralara atılıyor.

Ancak o kadar çok oyuncu var ki, yeteneğiyle grubunu yenilemeyi ve haritayı rakip oyunculara daraltmayı başarıyor. İşte yetenekleriyle büyüleyen ve güçlü bir takım ruhuna sahip 8 League of Legends Oyuncusu;

8. Rekkles

Kırdığı rekorlar yetmezmiş gibi turnuvalarda da takımını sırtına taşıdığı görülen Rekkles, bugün Fnatic’in en önemli oyuncularından biri. Alt koridorda yaptığı çalışmaları da sayarsak buradan uzaya yol açmamız gerekiyor.

7. DnDn

Üst koridor Park ‘DnDn’ Geun-woo, Kore’nin değerli yıldızlarından biri konumunda. LCK Challengers, 2022 Yaz elemelerinin son MVP’sini aldıktan sonra giderek daha popüler hale geldi.

6. Cetvel

2017 Dünya Şampiyonası zaferinin ardından kadronun değerli ve kilit oyuncularından biri olan Ruler, bazı oyuncular tarafından takım ruhuna odaklanan en güzel alt koridor oyuncusu olarak görülüyor.

5. Xiaohu

‘Baharın Kaplan İmparatoru’ unvanı verilen Xiaohu, başarılı orta koridor oyunlarının ardından takımını her zaman zirveye taşımayı başardı. Geçmiş turnuvaların en önemli oyuncularından biri konumunda.

4. Doinb

2019 Dünya Şampiyonası’nı kazanma başarısını gösteren DOINB, meta dışında tercih ettiği orta koridor şampiyonlarıyla da adından söz ettirmeyi başarıyor. Oyuncunun son zamanlarda yükselen performansının yanı sıra grup odaklı Takım Dövüşlerine katkısı da görülüyor.

3. UZI

Korkunç bir alt koridor oyuncusu olan UZI, kariyerinde daha önce hiç Dünya Şampiyonası kazanmamış olsa bile geride bıraktığı neredeyse tüm kupaları silmeyi başarmış bir isim. Takım arkadaşları ‘UZI’yi koruyun, maçı o kazanacak!’ dediler. Sözleri efsanedir.

2. Anne

Destek veren MATA, profesyonel kariyerini noktalamış olsa da grup oyunlarında hala örnek bir oyuncu olmayı başarıyor. Güç grubu savaşlarında canlandırıcı bir çevreleme görevi üstlenen oyuncu, listede ikinci sırada yer alıyor.

1. Sahtekar

Faker, tartışmasız tüm zamanların en yetkin League of Legends oyuncuları arasında yer alıyor. Takımını %80 oranında kazanma yeteneğine sahip olan oyuncu, neredeyse tüm şampiyonlarda oynayabilme özelliği sayesinde rakiplerine yoğun anlar yaşatmayı başarmıştır.

koycegiz-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu