Haber

Galatasaray ve F.Bahçe Kadın Futbol Takımları Petrol Ofisi sponsorluğunda karşı karşıya geliyor

Petrol Ofisi’nin isim ve forma sponsoru olarak iki yıldır desteklediği Galatasaray ve F.Bahçe kadın futbol takımları, 12 Kasım Pazar günü karşı karşıya gelecek.

Galatasaray Petrol Ofisi ve Fenerbahce Petrol Ofisi kadın futbol takımları, 12 Kasım Pazar günü saat 14.00’te mücadele edecek. Rekabetin üst düzeyde olacağı ve ligin zirvesini ilgilendiren derbi maçı Florya Metin Oktay Tesisleri’nde başlayacak ve GS TV kanalından izlenebilecek.

Petrol Ofisi Grup CMO’su Sinan Seha Türkseven, her iki takıma da başarılar dileyerek, “Galatasaray ve Fenerbahce kadın futbol takımlarına iki yıldır isim ve forma sponsoru olarak destek vermekten gurur duyuyoruz. Şimdiden bu ikilinin çabalarını izlemek için sabırsızlanıyoruz.” Sahada harika takımlar var ve tüm oyunculara teşekkür ediyorum.” “Kendilerine başarılar diliyorum. Galatasaray-Fenerbahçe arasındaki bu derbi maçının, Türkiye’de kadın futbolunun artan kalitesini ve popülaritesini desteklemek için büyük bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle herkesi tribünleri doldurarak veya izleyerek kadın futbolunun sahadaki mücadelesine destek vermeye davet ediyorum. Bu maç ekranda” dedi.

Zirvede kıyasıya rekabet devam ediyor

Derbi öncesi 10. haftanın başında her iki takımın da 24 puanı bulunuyor. Fenerbahçe Petrol Ofisi, Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET’in 1 puan gerisinde 2. sırada yer alırken, Galatasaray Petrol Ofisi ise 24 puanla 3. sırada yer alıyor. 9. hafta sonunda her iki takımın da sadece 1 yenilgisi bulunuyor.

Ankara FOMGET ile birlikte ligin en az gol yiyen takımı olarak öne çıkan Fenerbahçe Petrol Ofisi, şu ana kadar 21 gol atarken, sadece 3 gol yedi. Galatasaray Petrol Ofisi ise 9 hafta sonunda 22 gol atarken, 5 gol yedi.

Fenerbahçe Petrol Ofisi’nin milli futbolcusu Yağmur Uraz, 10 golle en golcüler listesinde 2. sırada yer alırken, Galatasaray Petrol Ofisi’nin en golcü futbolcusu Ebru Topçu ise 7 golle en golcüler listesinde 4. sırada yer aldı. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu