Haber

izmir sevdiğine koşacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü için ‘Sevdiğine Koş’ temalı eğlenceli bir etkinlik düzenliyor.

Marathon İzmir’i şehrin uluslararası markası yapma yolunda emin adımlarla ilerleyen ve yıl boyunca düzenlediği yarışlarla bu heyecanı yüksek tutan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Sevgililer Günü’ne özel “Sevdiklerinize Koş” temalı bir eğlence koşusu daha düzenliyor. 12 Şubat Pazar günü gerçekleştirilecek olan yarış saat 14.00’te Bayraklı Smyrna Meydanı’ndan start alacak.

Bornova istikametine doğru iki farklı renge ayrılan parkurda koşacak katılımcılar, Aşık Veysel Mesire Alanı’nda buluşacak. Yarışa katılan eşler el ele finişe ulaşacak. Dört kilometrelik eğlence koşusunun kontenjanı bin çift olarak belirlendi. 1 Şubat’tan itibaren kayıtlar www.maratonizmir.org resmi internet sitesi üzerinden yapılıyor. Dileyenler 0232 293 30 90 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirler.

Koşu sonunda Aşık Veysel Mesire Alanı’nda DJ performansı ve eğlence düzenlenecektir. Etkinliğin gerçekleşeceği 12 Şubat 2023 günü saat 12.30 itibariyle Bayraklı Smyrna Meydanı karşısında bulunan otoparkta yarışa kayıt yaptıran sporculara göğüs numaraları dağıtılacaktır. Yarışı tamamlayanlara bitiş alanında hatıra madalyası verilecektir.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu