Haber

Kemer 2023 fuarlarına hazırlanıyor

Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam başkanlığında düzenlenen turizm toplantısına Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu katıldı. Başkan Topaloğlu, Kemer’in ulusal ve uluslararası platformlarda en doğru şekilde tanıtılması için gereken her şeyi yapacaklarını söyledi.

Kemer İlçesinde düzenlenen toplantıya Kemer Jandarma Komutanı Ramazan Ergel, Kemer Emniyet Müdürü Harun Mere, Kemer Sahil Güvenlik Komutanı Ulvi Gören, Kemer Bölge Tanıtma Vakfı (KETAV) Başkanı Volkan Yorulmaz, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (KETOB) Başkan Yardımcısı Şinasi Gürocak katıldı Valilik. , Kemer Turizm ve İşadamları Derneği (KEMİAD) Lideri İşk Sönmez, turizme hizmet veren kurumların liderleri katıldı.

Toplantıda Kemer olarak 2023 yılında katılması planlanan yurt içi ve yurt dışı fuarlar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Turizmin en değerli fuarlarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) yapılacak tanıtım kampanyasının ve planlanan çalışmaların masaya yatırıldığı toplantıda özellikle İngiltere pazarının önemi vurgulandı.

Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, 2023 yılında Kemer’i en doğru şekilde tanıtmak için Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam başkanlığında çalışmalara başladıklarını söyledi.

Kemer’i yurt içinde ve yurt dışında hak ettiği yerlere taşımak için özverili bir çalışma başlattıklarını dile getiren Başkan Topaloğlu, “Türkiye’nin en değerli turizm potansiyellerinin ortasında yer alan Kemer’imizi önümüzdeki yıllarda tanıtmak için çalışmalarımızı başlattık. ülke ve yurt dışında. Kaymakamımız Hüseyin Çam başkanlığında çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Kemer olarak katılacağımız fuarlar hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Yapılacak çalışmalar için bir yol haritası belirledik. Özellikle İngiltere pazarını önemsiyoruz. En son katıldığımız Londra Fuarı’nda İngilizlerin Kemer standına ilgisi büyüktü. Kemer’e gelen İngiliz misafir sayısını artırmayı hedefliyoruz. Ulusal ve uluslararası platformlarda Kemer’in en doğru şekilde tanıtılması için gereken her şeyi yapacağız.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu