Haber

Konya Selçuklu’dan dolandırıcılık uyarısı

KONYA (İGFA) –Geçtiğimiz günlerde Konya’da Selçuklu Belediyesi’ne yapılan şikayetlerin ardından yerel yönetim ‘dolandırıcılık’ uyarısında bulundu.

Vatandaşlara davette bulunan Selçuklu Belediyesi, banka hesap numaraları ve IBAN numaralarının kötü niyetle ve dolandırıcılıkla verildiği ve bu hesaplar için nakit yardımı talep edildiği yönündeki söylentilere ilişkin yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımızın selamı ile. Belediye yöneticilerinden, iş adamlarından ve hemşehrilerimizden edinilen bilgiler doğrultusunda bu konuyla ilgili yasal işlemlerimizi başlattık.” “Süreçler başlatılmıştır. Selçuklu Belediyemiz, Kanunların izin verdiği sınırlar çerçevesinde Kurumsal Kimliği dışında herhangi bir bireysel yardım kampanyasına dahil olmamaktadır. Vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olmalarını ve bu kişilerin veya kişilerin raporlanması konusunda gerekli hassasiyeti göstermelerini dileriz. Kolluk kuvvetlerimize kötü niyet taşıyan kişiler.”

Açıklamada, belediye yöneticilerinin adını kullanarak yardım talebinde bulunanlar hakkında hukuki sürecin başlatıldığı, yardımsever vatandaşlarımızın iyi niyetini suiistimal edenlerin kanun önünde hesap vereceği açıklandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu