Ekonomi

Kripto para piyasasında bugün iki altcoin oynaklığıyla öne çıktı

Investing.com – Kripto para piyasaları Kasım ayında yükseliş ivmesini yavaşlatsa da Ekim kazançlarını korumaya devam etmeleri olumlu atmosferin devam ettiğini gösteriyor.

Kripto para piyasayı domine ediyor bitcoin Kasım ayında 34.700 – 35.400 dolar aralığında konsolide bir görünüme sahip. Bitcoin yılın en yüksek seviyesinde hareket etmeye devam ederken, kripto para biriminin hakimiyet oranı geçen ay Nisan 2021’den bu yana en yüksek seviyesinden geriledi. Bu gelişme, toplam piyasa değeri artmaya devam ederken altcoin piyasasında önemli kazanımlara işaret ediyor.

Bitcoin fiyatı 25 Ekim’den bu yana sabit kalırken, azalan hakimiyet oranı nedeniyle bazı altcoinler bu süreçte Bitcoin karşısında değer kazanmaya başladı. Bu altcoinler arasında EthereumGeçen hafta BTC’den daha iyi performans göstermesine rağmen ETH/BTCParitede kısmi bir gerileme var.

Ayrıca piyasa değeri yüksek kripto varlıklar arasında yer almaktadır. XRPgeçen haftadan bu yana BTC karşısında %20’yi aşan değer kazanımları elde etti. solanaEkim ayında hızlanan değer artışıyla birlikte BTC karşısında %80 değer artışı kaydetti.

Bugüne dönecek olursak; En iyi 100 kripto para listesinin en üstünde ve en altında iki altcoin öne çıkıyor.

Trust Wallet Token, Binance’in Web3 cüzdanı duyuru ilebirlikte sert düştük

Binance bugün saklamaya tabi olmayan Web3 cüzdanının lansmanını duyurdu. Duyurunun ardından kripto borsasının 2018 yılında satın aldığı Trust Wallet’ın yerel varlığı ortaya çıktı. TWT, bu haberden sonra sert düştü.

Ekim başında 0,72 dolardan bu haftaya kadar yüzde 150 gibi ciddi bir değer artışıyla 1,82 dolara yükselen TWT, bugün yapılan açıklamanın ardından yüzde 20’ye yakın hızlı bir düşüş yaşadı ve son saat itibarıyla 1,47 dolardan işlem görüyor. İlk 100’de en çok değer kaybeden altcoin oldu.

Piyasadaki en hızlı Blockchain ağı seçilen TON’un yerel varlığı yılın zirvesinde

Yılın ikinci yarısında istikrarlı bir yükseliş trendine giren Toncoin, Eylül – Ekim döneminde kısmi düzeltmesini tamamladıktan sonra tekrar yükselişe geçti ve bu hafta 2,71 dolara yükselerek yılın en yüksek fiyatına ulaştı. Bu yükseliş eğilimiyle TRONİlk 10 kripto para arasına girerek geride bıraktı TON, Şimdi DOGEPiyasa fiyatına yakın seyrederek en büyük sandık coini zorlamaya başladı.

Son 24 saatte yüzde 10 değer artışıyla ilk 100’de en çok yükselen altcoin olan TON’da olumlu fiyatlama, ağın en hızlı Blockchain seçilmesinin ardından da devam ediyor.

Kripto para piyasalarının toplam değeri bugün 1,33 trilyon dolar seviyesinde sabit kalırken, son 24 saatteki ortalama işlem hacmi %13 artışla 50 milyar dolara yakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu