Haber

Polatları ifşa eden komşu kavgasının görüntüleri ortaya çıktı: Dilan tekme attı ama Engin’i tutan olmadı.

Belki karşılaşmışsınızdır diyen Emrullah Erdinç, geçtiğimiz günlerde kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamasıyla tutuklanan Dilan ve Engin Polat’ı bu sürece sokan asıl şeyin komşularıyla yaşadıkları büyük kavga olduğunu söyledi. Kanal D’nin özel haberinde Polat çiftinin komşularıyla kavga ettiği ve kendilerine hakim olamadığı anlar paylaşıldı.

Kısa sürede bir anda büyük bir servetin sahibi olan Engin ve Dilan Polat, sosyal medyadaki maliye odaklı paylaşımlarıyla önce kamuoyunun, ardından devletin gözüne girdi.

Gösterişli hayatlarını gönüllü olarak sürdürmeyi seçen Dilan ve Engin Polat’ın yanı sıra Dilan Polat’ın ablası Sıla Doğu, ağabeyi Can Doğu, Engin Polat’ın babası Sezgin Polat ve ağabeyi Kürşat Polat’ın da aralarında bulunduğu 10 kişi gözaltına alınarak Silivri Cezaevi’ne gönderildi. .

O günden bu yana Polatların cezaevinde yaşadıklarına dair pek çok detayı sanki Biri Bizi Gözetliyormuşçasına öğreniyoruz.

Her geçen gün daha fazla mercek altına alınan çifte dair tüm detaylar, zaman geçtikçe diğer ‘zengin’ sosyal medya fenomenlerinin de ilgi çekmesine ve araştırılmasına neden olan uyarıcı bir unsur haline geliyor.

Polat’ların soruşturmasını ilk günden bu yana yakından takip eden ve çiftle ilgili pek çok çarpıcı bilgi aktaran Emrullah Erdinç, geçtiğimiz günlerde çifti ele veren şeyin maddi durumlarından ziyade komşularıyla yaşanan kavga olduğunu iddia etmiş olabilir. odaklı paylaşım.

Erdinç, ‘Bu soruşturmanın ilk fitili nasıl ateşlendi? ‘Dilan Polat ve Engin Polat’ın masalsı hayatları aslında 2 Haziran 2023’teki kavgayla sona ermeye başladı.’ Açıklama yaparak, kızışan kavga sırasında komşuların Engin Polat ve Dilan Polat hakkında yüzlerinde kalıcı hasar oluştuğu gerekçesiyle suç duyurusunda bulunduğunu iddia etti.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamında Dilan ve Engin Polat’ın acilen ifadeye çağrıldığını iddia eden Emrullah Erdinç, çiftin savcılığı aradığını belirterek, “Yapacak bazı işlerimiz var, geleceğiz. müsait olduğumuzda söz ver.”

Daha sonra sinirlenen Dilan Polat’ın 750 bin TL harcadığını söylediği savcılık yayınını görünce düğmeye bastığını, her şeyi başlatan asıl şeyin bu komşu kavgası olduğunu vurguladı.

Geçtiğimiz saatlerde Kanal D’nin özel haberiyle Dilan ve Engin Polat’ın hayatlarını altüst ettiği iddia edilen komşu kavgasının görüntüleri ortaya çıktı. İşte o anlar ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu