Haber

Refah Partisi yerel seçimlerde yeniden iktidar olmayı hedefliyor

Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Refah Partisi olarak davacılar olarak amacımız 8 ay sonra yapılacak yerel seçimlerde Refah Partimizi belediyelerden yeniden iktidara getirmektir” dedi. söz konusu.

Erbakan, partisinin Menteşe ilçesinde sporMuğla 1. Olağan İl Kongresi’nde düzenlenen 1. Olağan İl Kongresi’nde yaptığı konuşmada, 14 Mayıs seçimlerinde rakiplerinin imkanlarına ve yaklaşık 3 hafta süren seçim kampanyasına rağmen Yeniden Refah Partisi’nin 1 milyon 529 aldığını söyledi. bin oyla 5 milletvekili ile Meclis’e girdi.

Erbakan, seçimlerdeki başarının 54 yıl önce Necmettin Erbakan önderliğinde 1969’da Konya’dan yola çıkan kervanı Milli Görüş davasının insafına bıraktığını ifade ederek, “21 yıl sonra Milli Görüş’ü getirmeyi başardım. Yine Refah Partisi olarak, “Davacılar olarak amacımız, 8 ay sonra yapılacak yerel seçimlerde Refah Partimizi belediyelerden yeniden iktidara getirmektir. Milli Görüş belediyeciliğini milletimize kazandırmak şu anda en önemli hedefimizdir. Bugünden itibaren tüm kalbimizle bu yerel seçimlere hazırlanmaya devam edeceğiz.”

Milli Görüş belediyesinde rüşvet ve yolsuzluğun olmadığını vurgulayan Erbakan, geçmiş yıllarda Refah Partisi’nin yönetimindeki il ve ilçelerdeki belediyelerin çalışmalarından bahsetti.

Erbakan, 1989 ve 1994’te hayata geçirilen efsane hizmetlerle millete kavuşmak için can attıklarını ifade etti.

Erbakan, önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimlerde belediyeleri kazanarak, milleti milletle buluşturmak için destansı hizmetlerle mücadele edeceklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

“Aynı zamanda oylarımızın artış trendine devam ederek Refah Partimizin hızla büyüdüğünü tüm Türkiye’ye ve dünyaya gösteriyoruz. İnşallah 2024’te ‘yerel yönetimlerde güç, ardından merkezde iktidar’ şiarıyla yürüyoruz. 2028’de yönetimde.Bir sonraki seçimlerde mutlaka iktidar ortağı olacaktır.1969 yılında Erbakan hocamız Milli Görüş’ü meclise soktu, kendisi ve 3 milletvekili ile birlikte Konya’dan bağımsız milletvekili oldu. 1973 seçimlerinde Milli Selamet Partisi’ni 12 Eylül 1991’den sonra Erbakan hocamız Refah Partimizi bu seçimde olduğu gibi ittifakla Meclis’e taşıdık 1995 sonrası yapılan seçimde Refah Partimizin iktidar ortağı Erbakan , başbakan oldu. Şimdi ne oldu?”

Erbakan, 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde FETÖ, PKK, LGBT lobilerinin desteklediği ve dış güçlerin alenen desteklediği 7 masalı ittifaka milletin izin vermediğini belirtti.

Kurultaya Refah Partisi Yeniden Genel Başkan Yardımcıları Nureddin Gül ve Fatih Öztek ile parti üyeleri katıldı.

Tek liste ile giden genel kurulda Yılmaz Elçin yeniden başkanlığa seçildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu