Haber

Tabi’de Serhat’ta başrol oynayan Tamer Karadağlı, yeni rolüyle sokakları kasıp kavurdu!

1993-1999 yılları arasında TRT1’de yayınlanan Ferhunde Hanım ve Kızları dizisiyle beğeni toplayan Tamer Karadağlı’nın yeni adresi resmen belli oldu. Bilindiği üzere Savaşçı asker dizisinde albay rütbesine sahip olan ‘Oktay Göktürk’ namı diğer Uzi karakteriyle kamera karşısına geçen Tamer Karadağlı, TRT’nin sürpriz projesiyle el sıkıştı.

Uzun yıllar Çocuklar Duymaz dizisiyle hafızalara kazınan Tamer Karadağlı, bu kez TRT dijitalde ekran macerasına atılan Serhat projesiyle ekranlara geri döndü. TRT’nin ‘Tabii’ adlı dijital platformunda yayınlanan Serhat dizisi. Hem yapımcılığını hem de başrol oyuncusu olan Tamer Karadağlı, yeni rolüyle izleyenleri bir kez daha şaşırttı. Bora Tekay’ın yönetmenliğinde çekilen Serhat dizisinin başrol oyuncusu Tamer Karadağlı, senaryo gereği Güneydoğu’dan İstanbul’a gelen Özel Harekat Polisi olarak mesleğini icra ediyor.

Oyunculuk kariyeri boyunca Yağmur Zamanı, Avrupa Yakası, Sanat Sokakları, Doktorlar, Son Babalar Duyar gibi yapımlarda da yer alan Tamer Karadağlı, Serhat projesinde yer almaktadır. Tamer YiğitVe Demir KarahanUsta oyuncular birlikte rol alıyor.

karatayhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu