Haber

Üniversite öğrencilerinden yürekleri ısıtan hareket

Elazığ İzzetpaşa Öğrenci Yurdunda kalan üniversite öğrencileri, Fethi Sekin Şehir Hastanesinde kalan küçük çocuklarla birlikte bir merkeze gelerek hediyeler verdi.

Elazığ İzzetpaşa Öğrenci Yurdunda kalan üniversite öğrencileri, Fethi Sekin Şehir Hastanesindeki küçük çocukları çeşitli hediyelerle ziyaret ederek yüzlerini güldürdü. Aynı zamanda gençler de minik kalplerin yüzlerinde gülümseme yaratmanın mutluluğunu yaşadı.

gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Elazığ Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı yurtlarda kalan öğrencilerimiz, ihtiyaç sahibi çok sayıda kişiye gıda yardımında bulunmayı, yurtlarda kalan yemeklerin ulaştırılmasını, ihtiyaç sahiplerinin evlerini temizlemek, kan bağışı yapmak, fidan dikmek ve nice güzel işler yapmak… Gönüllü çalışmalarında yer alan tüm gençlerimizi hem tebrik ediyor hem de teşvik ediyor, sayımızı artırmak için çaba ve gayret gösteriyoruz. Güzel bir dünya için güzel insanlara ihtiyaç var. Güzel insanların çoğalması en büyük temennimiz.” – ELAZIĞ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu