Haber

Yardım kuruluşuna katılan Adnan Polat, yaptığı konuşmada gözyaşlarını tutamadı.

galatasaraySarı-kırmızılı grubun Kahramanmaraş merkezli ve “yüzyılın felaketi” olarak nitelendirilen depremlerin ardından Sarı-Kırmızılı kulübün düzenlediği yardım kuruluşunu Kulüp Başkanı Dursun Özbek, eski lider Adnan Polat ve Uruguaylı futbolcular ziyaret etti.

TORREIRA YARDIMCI OLDU

Nef Stadı’ndaki otoparkta bulunan yardım alanını ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleyen Özbek ve Polat, istekli çalışanlarla görüşmeye geldi. Uruguaylı futbolcu Torreira, yardım kolilerinin doldurulmasına yardım etti.

“MİLLETİMİZİN BAŞI”

Konuşmasında gözyaşlarını tutamayan Adnan Polat, “Türk milletinin başı sağolsun. Bir vatandaş olarak başta lidere, Galatasaray yönetimine ve burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. kardeşlerimizi bu üzücü günde orada yalnız bırakın elimizden gelen her şeyi yapacağız Holding olarak tüm vatandaşlarımıza erzak, yiyecek ve içecek gönderildiğini ancak teknik malzeme ihtiyacı olduğunu gözlemledik. Türkiye Rüzgar Enerjisi Kurumu 300 teknik adam gönderdik o bölgeye.Orada çalışmayan kablolar kopuyor.Şu anda deprem bölgesinde çalışıyorlar.50 konteyner Konut gönderiyoruz.Şu anda 100 tane hazırlıyoruz. Macaristan’da daha çok gelecekler.Tuvalet ihtiyacı var.Seyyar tuvaletlerle ilgili çalışmalarımız var.Macar devletine ve halkına da teşekkür ediyorum.Onlar da ciddi şekilde yardım ediyorlar.Yunanistan’a teşekkür ediyorum.Yardım ettikleri kadar önemli.”

pinarhisar-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu