Haber

Karavan Park’ta çalışmalar hız kesmiyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, turizmin başkenti Antalya’yı ziyaret eden karavan tatilcilerinin konaklaması için başlattığı ‘Karavan Parkı’ projesinde çalışmalarını sürdürüyor. Park alanında yer alacak yapılar ortaya çıktı.

Konyaaltı’nda Minicity’nin arkasındaki alanda üretimine devam eden Karavan Park,
Kente gelen yerli ve yabancı karavan tatilcilerinin güvenli ve konforlu bir alanda konaklayabilecekleri buluşma noktası olacaktır.

YAPILAR Ortaya Çıktı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, son yıllarda karavanla seyahat eden tatilcilerin kente olan yoğun ilgisi ve karavan parkı ihtiyacı sonucunda sokak ve caddelerde kontrolsüz park sorununun önüne geçmek için önlem aldı. Arapsuyu Mahallesi’nde elektrik, altyapı ve sosyal donatı alanlarının yer alacağı 50 karavan kapasiteli Karavan Parkı projesinde çalışmalara şubat ayında başlandı. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yatırımlar Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma ile Arapsuyu Mahallesi’nde 6 bin 500 metrekarelik alanda inşaat faaliyetleri sürüyor. Çamaşırhane, mutfak, banyo ve tuvaletler yapıldı. Bina içi mekanik, altyapı, izolasyon ve temel işleri de devam ediyor.

KONFORLU VE GÜZEL OTOPARK ALANI

Sahile 400 metre uzaklıkta bulunan ve 50 karavan kapasiteli otopark alanı, karavanların tüm ihtiyaçlarını karşılayacak elektrik ve sıhhi tesisat altyapısına da sahip olacak. Ailelerin güven ve konfor içinde konaklayabileceği Karavan Park’ta büfe, çamaşırhane, mutfak, banyo ve tuvaletler bulunacak.
 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ineboluhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu