Haber

Kartal Belediye Başkan Yardımcısı İmam Aydın: ‘Maddi sıkıntılara rağmen çalışmalarımıza devam ediyoruz’

Kartal Belediye Başkan Yardımcısı İmam Aydın, “Ülkemizde yaşanan tüm mali sıkıntılara rağmen çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Maliyetler açısından tüm yerel yönetimler ciddi sıkıntılar yaşıyor. Birlik ve beraberlik içinde bu ekonomik açmazları aşacağımıza inanıyoruz.” millet olarak.”

Kartal Belediyesi Her ayın ilk Cumartesi günü 20 mahalle muhtarının katılımıyla Muhtarlar Toplantısı yapıldı ve toplantıya Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları katıldı. Toplantıda ilçedeki çalışmalar ve hizmetler masaya yatırıldı.

Görüşmeye, Kartal Belediye Başkanı Gökhan YükselKenti temsilen katılan Kartal Belediye Başkan Yardımcısı İmam Aydın, ilçede özellikle son 5 yılda yaşanan tüm maddi sıkıntılara rağmen birçok sorunun aşıldığına dikkat çekti. Kartal BelediyesiBunu vurgulayarak.

“Kartal’da çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık Daire Başkanlığı ile birlikte gerçekleştirdiğimiz toplantı çok verimli geçti. Muhtarlar toplantımız ile Türkiye’deki tüm yerel yönetimlere örnek olduk. Çok büyük değişikliklere imza attık. Kartal’da özellikle son 5 yılda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu ve Kartal Belediye Başkanımızın desteği Gökhan Yüksel Bu yenilik ve değişiklikleri öncülüğünde gerçekleştirdik. Bu dönemde özellikle altyapı çalışmalarında büyük ilerlemeler kaydettik. Çeyrek asırlık sorunlar geçmişte kaldı.”

Aydın, konuşmasının devamında tüm yerel yönetimlerin maliyet sorunu yaşadığına dikkat çekerek, şunları kaydetti:

“Elbette her alanda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bilim, altyapı, kültür-sanat, eğitim, spor Kartal Belediye Başkanımız Gökhan Yüksel’in liderliğinde her alanda çalışıyoruz. Ülkemizdeki tüm mali sıkıntılara rağmen çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tüm yerel yönetimler önemli maliyet sorunları yaşıyor. Bu ekonomik açmazları millet olarak birlik ve beraberlik içinde aşacağımıza inanıyoruz.”

Toplantının devamında muhtarlar tek tek konuşarak mahalleleriyle ilgili sorun ve taleplerini Kartal Belediyesi yetkililerine iletti. Yetkililer, konuların analiz edilerek taleplerin karşılanması için gerekli notları alacaklarını ve en kısa sürede aksiyon alacaklarını kaydetti.

Kaynak: ANKA / Güncel

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu