Teknoloji

vivo, yeni katlanabilir amiral gemisi telefonları X Fold2 ve X Flip’i tanıttı: İşte özellikler ve daha fazlası

amiral gemisi yeni nesil büyük katlanabilir akıllı telefonu vivo vivo X Katlama2ve ilk küçük katlanabilir model vivo X Çevirme Çin’de tanıtıldı. Her iki telefon da özellikler sunar ve Katlanabilir tasarımları ile katlanabilir akıllı telefonlar alanında çıtayı yükseltmeyi hedefliyor.

vivo X Katlama2

vivo, birinci nesil X Fold’dan bu yana katlanabilir akıllı telefonlarının geliştirilmesinde amiral gemisi performansına ve optimum kullanıcı deneyimine öncelik verdi. Yeni nesil vivo X Katlama2, Amiral gemisi teknik özelliklerinin yanı sıra, kullanıcılara yenilikçi bir deneyim için geniş ekran avantajı vaat ediyor. 2K+ çözünürlüğe ve maksimum 1.800 nit parlaklığa sahip 8.03 inçlik E6 ana ekranı, vivo X Fold2’yi katlanabilir akıllı telefonlar arasında değerli modellerden biri yapıyor. Cihazın hem ana ekranı hem de kapak ekranı 120 Hz yenileme hızını destekliyor.

vivo X Fold2, geliştirilmiş SPU, LPDDR5X ve UFS 4.0 ile Snapdragon 8 Gen 2 tarafından desteklenmektedir. 3D Ultrasonik Çift Ekran Parmak İzi Tarama ve kablosuz kayıpsız Hi-Fi gibi özelliklerle gelen vivo X Fold2, 50 W kablosuz FlashCharge tabanlı ve 120 W çift hücreli FlashCharge hızlı şarj özelliğine sahip 4800 mAh (tipik) pile sahiptir.

Bir önceki X Fold modeline göre yaklaşık 33 gram daha hafif ve 2 mm daha ince bir tasarıma sahip olan in vivo X Fold2’de, dayanıklılığı ve yorulma direncini artırmak için kullanılan ince ve güçlü menteşe, telefonun ömrünü önceki modele göre yüzde 33 artırıyor. önceki model X Fold2’nin menteşesi 400 binden fazla katlamaya karşı test edilmiş ve bu performansla TÜV Rheinland sertifikası almıştır.

vivo X Fold2, 50 MP VCS Gerçek Renkli Ana Kamera ve ZEISS Sinematik Resim Moduna sahiptir. ZEISS’ın Serbest Durdurmalı Çekim Deneyimi Görüntüleme özelliği, kullanıcıların navigasyon modunda bir tripoda ihtiyaç duymadan kolayca kayıpsız fotoğraflar çekmesine yardımcı olur.

vivo, geniş bir ekrana sahip olan vivo X Fold2’nin yazılım tasarımını çeşitli işletim senaryolarına uyacak şekilde özelleştirerek çoklu görevleri çok daha kolay hale getirmeyi amaçladı. Cihazın gezinme özellikleri, farklı katlama durumlarında kesintisiz pencere geçişine izin verir ve görüntülere göz atmayı ve aramayı destekler.

Kırmızı, mavi ve siyah renk seçenekleriyle sunulan vivo X Fold2, kamera kenarlarında vegan deri, cam ve klasik üçgen oluk desenlerini birleştirerek selefinin tasarım dilini takip ediyor. Telefonun tasarımı, klasik Çin kültürünü çağdaş teknoloji estetiğiyle harmanlıyor.

vivo X Çevirme

vivo’nun katlanabilir telefon serisinin kompakt yeni üyesi vivo X Flip; Daha portatif tasarımı ile öne çıkıyor. Cihaz, basitleştirilmiş bir görsel efekt için Çift Tonlu Adım Tasarımı adı verilen entegre bir tasarımda 2 kamerayı bir araya getiriyor. Geniş bir kapak ekranına sahip olan telefonun her iki kapağında da mikro kıvrımlar yer alıyor. Havacılık sınıfı alüminyum alaşımdan yapılmış çerçevesiyle vivo X Flip, kapatıldığında bir toz kutusu boyutuna kadar katlanıyor ve açıldığında 7,75 mm kalınlığında ve ele hızla oturuyor.

Free-Stop Çekim Deneyimi ve ZEISS Görüntüleme özelliğinden güç alan in vivo X Flip DV modu, kullanıcıların telefonu yatay olarak kullanarak vlog’lar ve sinematik görüntüler çekmelerine olanak tanır. telefonda kullanılır 50 MP VCS Gerçek Renkli Ana Kamera, OIS teknolojisi ve ZEISS Stil Portre, taşınabilir fotoğrafçılığa değer verenler için değerli geliştirmelerdir.

500 bin kata kadar dayanıklılığını TÜV Rheinland sertifikasıyla belgeleyen vivo X Flip, gücünü Snapdragon 8+ Gen 1 işlemciden alıyor. 120 Hz yenileme hızını destekleyen telefonun ekranı, LTPO adaptif yenileme ve 1920 Hz’de yüksek frekanslı PWM karartma teknolojileriyle de öne çıkıyor. Vivo X Flip’te kullanılan batarya 4400 mAh kapasiteye sahipken, 44W FlashCharge takviyesi de bulunuyor.

vivo X Flip 3 renk seçeneğiyle sunulur: Eşkenar Dörtgen Mor, Altın Sarısı ve Elmas Siyah.

vivo X Fold2 ve vivo X Flip’in Türkiye’de satışa çıkıp çıkmayacağı şu an kesin değil. Peki bu telefonları Türkiye’de görmek ister miydiniz? Aşağıda yorumlarınızı bekliyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu