Haber

Yerry Mina Beşiktaş’ın sonuna aday

DUVAR -Savunmada lider defans oyuncusu arayan Beşiktaş, aradığı ismi İtalya’da buldu. Siyah-Beyazlılar, İtalyan ekibi Fiorentina’da forma giyen Kolombiyalı savunma oyuncusu Yerry Mina için temaslara başladı.

Omar Colley ve Daniel Amartey’i milli takımlarına gönderen ve Eric Bailliy ile yollarını ayıran Beşiktaş, ara transfer döneminde öncelikle defans oyuncusuna takviye yapmayı hedefliyor. Milli takımda yer alan mevcut stoper Amartey’den yararlanamayan ve onları takım dışında bırakan, uzun vadede Tayyip Talha Sanuç ve Necip Uysal’ı yeterli bulmayan Beşiktaş, ilk transferini yaptı. savunmaya öncelik

İngiliz ekibi Newcastle’da forma giyen Lascelles’i gündemine alan Beşiktaş, bu transferin maliyeti nedeniyle 29 yaşındaki defans oyuncusu Yerry Mina’ya yöneldi. Fiorentina’da fazla forma şansı bulamayan ve sözleşmesi haziran ayında sona erecek olan deneyimli savunmacı da bu transfere olumlu bakıyor. İtalyan ekibinin bu transfere kolaylık sağlamaya hazır olduğu öğrenildi. Beşiktaş bu transferi önümüzdeki hafta tamamlamak istiyor.

Daha önce Barselona ve Everton’da forma giyen Mina, Kolombiya Milli Takımı’nda da 43 kez forma giydi. (SPOR HİZMETİ)

mudanyahaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu